Missie & Visie

Missie

Bij AMD1xFutures Elite Academy is onze missie om jong getalenteerde voetballers te ontwikkelen. Door middel van deskundige coaching, topinfrastructuur & een ondersteunende omgeving streven we ernaar jonge voetballers te inspireren om hun volledige potentieel zowel op als buiten het veld te bereiken.

Wij selecteren de meest talentvolle spelers in Antwerpen en omstreken, vervolgens bieden wij hun de beste omkadering om het maximale te realiseren.

Onze academie is toegewijd aan het inprenten van waarden als discipline, teamwork en doorzettingsvermogen, zodat onze spelers niet alleen uitblinken in voetbal maar ook verantwoordelijke, veelzijdige individuen worden die klaar zijn voor succes in het leven. We streven ernaar erkent te worden als een vooraanstaande instelling voor voetbalontwikkeling, toegewijd aan het koesteren van talent en het vormgeven van de toekomst van het mooie spel voetbal.

Visie

AMD1xFutures teams krijgen alle training en begeleiding van een professioneel opleidingsteam dat zorg draagt voor een maximale individuele ontwikkeling.

Onze teams bestaan uit de beste IP spelers van regio Antwerpen en omstreken, door middel van onze inbreng maken wij van hun elite waardige spelers.

Wij spelen enkel tegen elite clubs zowel nationaal als internationaal voor voldoende uitdaging.

Ieder jaar stromen er minimaal 5 academie spelers door naar een top elite club.